Swarovski Z6i 2-12x50 BT

Swarovski Optik - HUNTING
Remote Supplier Stock info
€2,248.00

Det elegante utseendet skjuler en state-of-the-art teknologi som gir deg maksimal ytelse når det virkelig gjelder. Swarovski Z6(i) gjør ingen kompromisser når det kommer til enestående  optisk ytelse.

Den store bredden i forstørrelsen, retikkelet som kan brukes med eller uten opplysning og det store okularet sikrer større fleksibilitet, høyere presisjon og større sikkerhet under jakt. Med den smarte SWAROLIGHT funksjonen slås retikkellyset på når du er klar til å skyte under jakt. Dette sparer det for tid og energi og lar deg fokusere på selve jakten.

Med slankere og lavere utforming av belysningsenheten er kikkertsiktet blitt enda bedre. Z6-serien er topp moderne teknikk i kombinasjon med den aller beste optikk. 6 ganger zoom gir stort synsfelt i lave forstørrelser og et detaljert og nøyaktig bilde i høye forstørrelse. I ett og samme produkt har du både maksimalt synsfelt og maksimalt detaljbilde.

Z6i 2.12x50 er et utrolig anvendelig sikte. Hele 21 meters synsfelt ved 2x, og 6 ganger forstørrelse. Det dekker de fleste bruksområder for den norske jegeren, er lysterk og har belyst retikkel med lysstyrke som passer fra sterk dagslys til skikkelig skumring.

Minnefunksjon for site innstilling. Z6 er svært robuste sikter og med den beste optikken og konstruksjon som er å få.

Med slankere og lavere utforming av belysningsenheten er kikkertsiktet enda bedre egnet til et bredere spekter med jaktvåpen. SWAROLIGHT- funksjon-en automatisk av og på funksjon med hellingssensor for trådkors med belysning – sikrer at den opplyste retikkelen er klar til bruk når du beveger deg til skuddstilling. Med den nye låsemekanismen blir en tilfeldig dreiing av ballistikktårnet en ting som hører fortiden til.

Utgangspupill diameter: 9,6-4,2 mm
Utgangspupill avstand: 95 mm
Synsfelt m/100mm: 21-3,5
Skumringsfaktor (DIN58388): 5,7-24,6
Rørdiameter: 30 mm
Total lengde: 343 mm
Treffpunkt korr. pr. klikk: 10mm/100m
Maksimalt justeringsområde: m/100m: 1,5
Vekt: 560g

 

Forklaring av betegnelser:

BT Ballistic turrets/kulebanekompensator

P Paralaksejustering

L Passer for ringmontering

SR Passer for skinnemontering

More Information
BrandSwarovski Optik - HUNTING
Mer fra Swarovski Optik - HUNTING
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY