Swarovski Z6i 2,5-15x56 II P L 4A-I

Swarovski Optik - HUNTING
Remote Supplier Stock info
€2,392.00

Det elegante utseendet skjuler en state-of-the-art teknologi som gir deg maksimal ytelse når det virkelig gjelder. Swarovski Z6(i) gjør ingen kompromisser når det kommer til enestående  optisk ytelse.

Den store bredden i forstørrelsen, retikkelet som kan brukes med eller uten opplysning og det store okularet sikrer større fleksibilitet, høyere presisjon og større sikkerhet under jakt. Med den smarte SWAROLIGHT funksjonen slås retikkellyset på når du er klar til å skyte under jakt. Dette sparer det for tid og energi og lar deg fokusere på selve jakten.

 

Med slankere og lavere utforming av belysningsenheten er kikkertsiktet blitt enda bedre. Z6i 2,5-15x56 kombinerer stor forstørrelse og stort synsfelt. Hele 6x zoom gir denne muligheten. Dette siktet har HD linser slik at du har best mulig siktebilde med naturtro farger. Belyst retikkel med dag/nattinnstilling og hele 64 lysnivåer.

Med dette siktet kan du velge en slank løsning og likevel få både stort synsfelt og høy forstørrelse. Parallaksejustering og kulebanekompensator.

Med slankere og lavere utforming av belysningsenheten er kikkertsiktet enda bedre egnet til et bredere spekter med jaktvåpen. SWAROLIGHT- funksjon-en automatisk av og på funksjon med hellingssensor for trådkors med belysning – sikrer at den opplyste retikkelen er klar til bruk når du beveger deg til skuddstilling. Med den nye låsemekanismen blir en tilfeldig dreiing av ballistikktårnet en ting som hører fortiden til.


Utgangspupill diameter: 9,5-3,8 mm
Utgangspupill avstand: 95 mm
Synsfelt m/100mm: 16,0-2,7
Skumringsfaktor (DIN58388): 7,1-29
Rørdiameter: 30 mm
Total lengde: 367 mm
Treffpunkt korr. pr. klikk: 10mm/100m
Maksimalt justeringsområde: m/100m: 1,8/1
Vekt: 675g

Forklaring av betegnelser:

BT Ballistic turrets/kulebanekompensator

P Paralaksejustering

L Passer for ringmontering

SR Passer for skinnemontering

More Information
BrandSwarovski Optik - HUNTING
Mer fra Swarovski Optik - HUNTING
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY