Riflekikkerter

View as Grid List

15 Items

Set Descending Direction
 1. Pulsar Talion XQ38
  Pulsar Pulsar Talion XQ38
  €2,159.20

  Pulsar Talion XQ38 Termisk Riflekikkert

  9 timers driftstid på en enkelt lading
  Talion drives av et Pulsar APS5 utskiftbart og oppladbart batteri. En enkelt lading garanterer opptil 9 timers batterilevetid. Utformingen av batteridekselet hjelper til med å nøyaktig bestemme riktig posisjon og gjør det mulig å raskt erstatte et flatt batteri med et nytt i fullstendig mørke ved berøring alene.

 2. Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Termisk Riflekikkert
  Pulsar Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Termisk Riflekikkert
  €6,360.00

  Revolusjonerende klart termisk bilde i HD 
  Thermion 2 LRF XL50 tilbyr det høyeste nivået av termisk bildebehandling. Bildet generert med den nye termiske sensoren på 1024 x 768 piksler har høy oppløsning og rike detaljer som er ideelle for kompromissløs identifikasjon. Silhuettene, anatomien og atferdsegenskapene til dyret er tydelig synlige og lett å skille.

  Ekstreme bildedetaljer på høy zoom
  Variabel 1,75-14x forstørrelse (x8 digital zoom) gir forbedret fokus og bedre generell gjenkjenning av objekter på betydelige avstander. HD-sensoren gjør det mulig å opprettholde et høyt nivå av bildedetaljer over hele forstørrelsesområdet. Zoomen endres enten gradvis i 2x trinn eller kontinuerlig for et tilpasset FOV / forstørrelsesforhold for hver spesifikke situasjon.

  Nøyaktig laseravstandsmåling
  Å forstå målavstanden er en viktig faktor for å ta de riktige avgjørelsene. Den kompakte laseravstandsmåleren med en rekkevidde på opptil 800 meter er sømløst integrert i et kikkertsikte med slankt design.

  Integrert ballistisk kalkulator for langdistanseskyting
  Thermion 2 LRF sikrer nøyaktig skyting på alle avstander. Den innebygde laseravstandsmåleren gir jegeren en nøyaktig avstand til målet, mens den sofistikerte interne ballistiske algoritmen beregner den foreslåtte POA for nøyaktig langdistanseskyting. Lag ganske enkelt en ballistisk profil for skyteutstyret ditt, last det opp til Thermions minne med Stream Vision Ballistics-appen, og gjør Thermion 2 LRF XL50 til et svært nøyaktig og effektivt sikteverktøy for lang rekkevidder.

  Bredt synsfelt for enkel skanning
  Thermion 2 LRF XL50 tilbyr et bredt synsfelt for enkel skanning og spotting. Selv ved høye zoomnivåer gir den høyoppløselige sensoren et godt balansert FOV/forstørrelsesforhold.

  Premium HD-klasse germaniumoptikk
  For et klart og detaljert bilde utvider Thermions germanium F50/1.0 objektiv virkelig fordelene med en HD termisk sensor. Bruken av asfæriske linser og diffraktive optiske elementer opprettholder et høyt blenderforhold med muligheten til skarp og presist bilde over hele sensorområdet.

  Høypresisjon linsefokusering
  Objektivlinse med intern fokuseringsmekanisme gir et klart og skarpt bilde i alle rekkevidder. Ergonomiske fokuseringshjul er plassert på høyre og venstre side, noe som gjør det enkelt å fokusere enten du er venstre- eller høyrehendt.

  Banebrytende bildebehandling
  Piksel-til-piksel bildeoverføringen fra sensoren til skjermen gjør bildet så skarpt som mulig. Justerbar sensorfølsomhetsforsterkning kombinert med nye filtreringsalgoritmer gir jegeren store muligheter for observasjon i forskjellige vær- og temperaturforhold. Forsterkningsinnstillingen hjelper til med å definere dyrets egenskaper og sikrer tydelig gjengivelse av objekter og bakgrunn i synsfeltet.

  Trådløs fjernkontroll inkludert
  Pulsar BT trådløs Bluetooth-fjernkontroll dupliserer de vanlige knappene fullstendig. Fjernkontrollen har utmerket ergonomi – knappene aktiverer de mest brukte funksjonene, mens du roterer eller trykker på koderen for finjustering og menynavigering. Design, størrelse og plassering av knappene og koderen er tilpasset for bruk med både bare hender og hansker. Det krever minimal bevegelse for en jeger å kontrollere kikkertsiktet, slik at du kan opprettholde maksimal konsentrasjon på jaktprosessen med fjernkontrollen plassert i en passende posisjon på forenden eller geværkolben.

  Montering på standard 30 mm ringer
  Fra utsiden ligner kikkerten et klassisk sikte med 30 mm tube. Denne formfaktoren gir fleksibilitet for montering av siktet på jaktvåpen ved bruk av utprøvde ringløsninger.

  Høypresisjonssikting i «Bilde-i-bilde»-modus
  «Bilde-i-bilde»-funksjonen gjør det mulig for skytteren å vise en høypresisjon nullstillingsramme. Rammen tar bare 10 % av det totale visningsområdet, og viser et forstørret bilde av målet og trådkorset og lar brukeren se bildet på nært hold i sikteområdet og ha visuell kontroll over hele synsfeltet samtidig.

  Innebygd foto- og videoopptaker med hele 64 GB minne
  Thermion 2 LRF XL50 har en innebygd videoopptaker. Det interne minnet på 64 GB kan lagre timer med video og titusenvis av bilder. Ett trykk på en knapp er nok til å ta et bilde av en interessant scene eller begynne å spille

  Stream Vision 2. Wi-Fi-integrasjon med iOS- og Android-enheter
  Innebygd WiFi kobler Thermion LRF til Android- og iOS-smarttelefoner via Stream Vision 2-mobilapplikasjonen. Dette åpner for et bredt spekter av alternativer, inkludert firmwareoppdateringer, bildeoverføring i sanntid fra enheten til smarttelefonskjermen, publisering på sosiale medier av bilde- og videoinnhold tatt opp av enheten, fjernkontroll av enhetens funksjoner og tilgang til siste nytt fra Pulsar. Dessuten får registrerte brukere 16 GB skylagring for bilder og videoer tatt opp med enheten.

  Klar for .375H&H
  Thermion 2 LRF termiske kikkertsikter er høy slagfaste og kan brukes med riflede jaktvåpen med kaliber 9,3×64, .30-06, .300, .375H&H, etc., samt med glattløpede og pneumatiske våpen. 

  Et utvalg av 10 trådkorsformer i 9 fargemoduser
  Et trådkors vises elektronisk i samme plan som målet. Thermion 2 LRF-minnet inneholder ti trådkorskonfigurasjoner og funksjoner (direkteskuddtype, ballistisk, skalerbar og vanlig), alle tilgjengelige i ni farger.

  Dobbelt batterisystem
  Thermion 2 LRF XL50 drives av to oppladbare batterier: ett innebygd med en kapasitet på 4,9 Ah, og det andre kan byttes ut. Standardpakken inkluderer utskiftbare batterier på 2A·h og 3,2 Ah·h kapasitet. En enkelt lading garanterer opptil 10 timers kontinuerlig driftstid. Pregingen på de utskiftbare batteriene muliggjør nøyaktig bestemmelse av riktig posisjon og gjør det mulig å erstatte et flatt batteri med et nytt raskt og trygt i fullstendig mørke ved berøring alene.

  Driftstemperaturområde: -25 til +50 °C
  Thermion 2 LRF kikkertsikter er designet for å brukes i et bredt temperaturområde fra -25 til +50 °C. Den frostbestandige AMOLED-skjermen har en enestående rask responstid og sikrer et skarpt bilde når det observeres i bevegelse.

  10 individuelle skyteprofiler / 100 nullstillingsavstander
  Nullstillingsinnstillinger lagres i en opptaksprofil. Thermion 2 LRF XL50-minnet inneholder opptil 10 skyteprofiler for flere typer våpen eller patroner. Hver profil kan inneholde opptil ti Hver profil inneholder inntil 10 nullstillingsavstander manuelt, men kan transformeres for automatiske ballistiske beregninger basert på målt avstand ved hjelp av Stream Vision ballistics-appen.

  Tilpassbar brukermodus for individuell bildejustering
  Bruk lysstyrke- og kontrastjusteringene for å maksimere detaljene og den informative verdien av bildet under spesifikke observasjonsforhold. Brukermodusfunksjonen lagrer valgte lysstyrke- og kontrastinnstillinger i enhetens minne, og gir optimal bildekvalitet for neste bruk av riflekikkerten umiddelbart, uten behov for ytterligere justeringer.

  Et utvalg av 8 fargepaletter
  Et utvalg av 8 fargepaletter lar brukeren observere synsfeltet sitt mer effektivt, selv under skiftende observasjonsforhold. White Hot, Black Hot og Red Hot er optimale for gjenkjenning av objekter, Rainbow og Ultramarine bidrar til å øke sjansene for gjenkjennelse og identifikasjon. Rød monokrom, sepia og fiolett er best egnet for lang observasjon om natten.

  Helt vanntett IPX7
  Med en IPX7 vanntett-rating fungerer Thermion 2 LRF XL50 under forhold med høy luftfuktighet og kraftig regn og tåler en halvtimes nedsenking i vann til en dybde på 1 meter.

per page
 • language WORLDWIDE SHIPPING
 • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
 • security SAFE PAYMENTS
 • local_shipping FAST DELIVERY