Konkurransereimer

View as Grid List

10 Items

Set Descending Direction
 1. PRS Shooting Sling
  Ulfhednar® PRS Shooting Sling
  €87.20

  Ny PRS skytereim! Enkel justering av reimlengde fra skytestilling. Perfekt til skyting fra barikader eller andre feltmessige hindringer. Reima kan kobles direkte via belte, eller via karabinkrok i belte, for stabilisering av kropp og våpeni anstrengte skytestillinger. Reima er ogsådesignet for skyting i liggende eller knestående skytestilling kun med støtte fra reim. Egen løkke i reima sikrer riktig "håndstopper" uansett hvor reima er festet foran på geværkolben!

  Reima leveres uten reimfester.Husk å kjøpereimfeste som passer ditt våpen! Vi anbefaler krok på jakke slik at armdelen holdes best mulig på plass og ikke flytter seg under skyting eller ved bevegelse.

 2. Adjustable shoulder hook complete
  Ulfhednar® Adjustable shoulder hook complete
  €20.00

  Adjustable shoulder hook for gunsling, complete set. Strong dual web.

  Can be sewn on all different jackets.

 3. Geværreim selvstrammende
  Skytterlinken Geværreim selvstrammende
  €44.80
  Geværreim syntetisk selvstrammende, er meget stabil og tøyer seg ikke. Mange muligheter for justering og individuell tilpassing.
 4. Geværreim standard
  Skytterlinken Geværreim standard
  €44.80
  Geværreim syntetisk standard, er meget stabil og tøyer seg ikke. Mange muligheter for justering og individuell tilpassing.
 5. Matchreim avansert
  Centra Matchreim avansert
  €232.00
  Dette er "Ferrari" versjonen av matchreimer. Den er laget i et ultramykt syntetisk materiale og er svært komfortabel å bruke. Den har et hjul som man kan skru på for finjustering av reimas lengde. Ellers en hel del andre fordeler som bare må erfares... I produksjonen av denne reima har MEC og Centra tenkt på alt!
 6. Geværreim Match mod 2018
  Skytterlinken Geværreim Match mod 2018
  €60.00

  Helt ny ISSF match-reim fra Skytterlinken. Justerbar omkrets rundt overarm. Antiskli-materiale holder reima på plass under skyting. Fremre del av reim er fleksibelt tilknyttet overarmsdel slik at man unngår drag fra inn- eller utsiden av overarm. Reimen er justerbar i lengde og passer alle våpenystemer. Bredde 38 mm.

  Reima passer alle skytere uansett prestasjonsnivå!

 7. Reimpakke Standard
  Skytterlinken Reimpakke Standard
  €106.40

  Geværreim syntetisk standard, er meget stabil og tøyer seg ikke. Mange muligheter for justering og individuel tilpassing. Leveres som komplett pakke sammen med malmklemme (skruing), Pan klemme (selvstrammende) og 2 stk reimbøyler.

  Antagelig den beste matchrem som er på markedet.

per page
 • language WORLDWIDE SHIPPING
 • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
 • security SAFE PAYMENTS
 • local_shipping FAST DELIVERY