Swarovski Z6i 1-6x24 II L 4-I

Swarovski Optik - HUNTING
Remote Supplier Stock info
€1,816.00

Det elegante utseendet skjuler en state-of-the-art teknologi som gir deg maksimal ytelse når det virkelig gjelder. Swarovski Z6(i) gjør ingen kompromisser når det kommer til enestående  optisk ytelse.

Den store bredden i forstørrelsen, retikkelet som kan brukes med eller uten opplysning og det store okularet sikrer større fleksibilitet, høyere presisjon og større sikkerhet under jakt. Med den smarte SWAROLIGHT funksjonen slås retikkellyset på når du er klar til å skyte under jakt. Dette sparer det for tid og energi og lar deg fokusere på selve jakten.

Swarovski Z6i 1-6x24 4-I kombinerer unikt stor synsfelt med stor forstørrelse med hele 6 ganger zoom. Med 1x har du hele 42,5 meters stort synsfelt, spesielt fordelaktig under bevegelsesjakt - i trange glenner ser du målet raskere og treffer sikrere. Også på lange holde med hele 6 x zoom.

Med slankere og lavere utforming av belysningsenheten er kikkertsiktet enda bedre egnet til et bredere spekter med jaktvåpen. SWAROLIGHT- funksjon-en automatisk av og på funksjon med hellingssensor for trådkors med belysning – sikrer at den opplyste retikkelen er klar til bruk når du beveger deg til skuddstilling. Med den nye låsemekanismen blir en tilfeldig dreiing av ballistikktårnet en ting som hører fortiden til.

Utgangspupill diameter: 9,6-4,0 mm
Utgangspupill avstand: 95 mm
Synsfelt m/100mm: 42,5-6,8
Rørdiameter: 30 mm
Total lengde: 296 mm
Treffpunkt korr. pr. klikk: 15mm/100m
Maksimalt justeringsområde: m/100m: 2
Vekt: 460g

 

Forklaring av betegnelser:

BT           Ballistic turrets/kulebanekompensator

P             Paralaksejustering

L              Passer for ringmontering

SR           Passer for skinnemontering

More Information
BrandSwarovski Optik - HUNTING
Mer fra Swarovski Optik - HUNTING
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY