Swarovski BTF Ballistikktårn - Z8I

Swarovski Optik - HUNTING
In stock info
SKU
Z8-Z709-0220A
€249.60

Swarovski BTF Ballistikktårn for Z8

Ett tårn for enhver mulighet - Ballistic Turret Flex

Med ballistikktårn (kulebanekompensator) kan du dekke alle muligheter, det kan brukes som et topp- eller sidetårn, og kan kombineres med alle tilgjengelige retikklene.

Swarovski ballistikktårn (Ballistic Turret Flex)

Ballistikktårnet (BTF) kan konfigureres separat og gjør at du alltid kan følge målet på ønskede avstander. Hvis det brukes som et topptårn, kan dette kompensere for skuddbanens fall. 

 

Når det brukes som et sidetårn, er det best egnet for vindjustering eller til å estimere avstand. Det er fleksibelt, kan festes uten verktøy og kan brukes sammen med ethvert retikkel. En låsemekanisme hindrer også at du vrir det under transport eller andre hendelser du ikke får det med deg.

 

Fordelene med BFT er at det kan monteres som et topp- eller sidetårn på alle Swarovski Z8i modeller - du bestemmer hvilken kombinasjon som passer deg for ethvert situasjon.

 

Separate sikteavstander

BTF kan monteres med fire smale ringer - fra totalt seks medfølgende - ved hjelp av ballistikkprogrammet. Dersmed kan du selv velge markeringene for fire andre avstander som er viktige for deg.

 

Enkel å lese

Den graverte graderte ringen for topptårnet har til sammen 70 klikk som dekker hele justeringsområdet, noe som gjør den ideell når du bruker banetabeller. Den gjør det enklere å lese merkene, og sikrer enkel bruk når som helst.

 

Brukes også som et sidetårn

BTF kan også brukes med en spesialring som et sidetårn for vindjustering eller beregning av lead-avstand.

More Information
BrandSwarovski Optik - HUNTING
Barcode9006325080056
Mer fra Swarovski Optik - HUNTING
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY