VISION BUTTPAD GEN II

Vision
In stock info
SKU
Vision-442
€135.20

Gen I - kolbekappe fungerte helt fint, men vi var ikke helt fornøyd med den, så vi bestemte oss for å gå tilbake til tegnebordet og gjøre det enda bedre.

Mange endringer er gjort, og noen funksjoner har blitt droppet.

Hardhet: Å skyte med den nye GenII-kolbekappen er merkbart mer behagelig enn med GenI. GenII-kolbekappen er også laget av gummi, noe som gjør den naturlig hard. For å justere hardheten til ønsket nivå, eksperimenterte vi med ulike luftlommer inne i kolbekappen til vi satte oss på ønsket hardhetsgrad. GenII-kolbekappen er "40 Shore" hard. I forhold til GenI, som var rundt "80 Shore A" (sammenlignbar med en skohæl).
Form: For den nye Gen II oppdaterte vi formen fullstendig. Buttpaden er nå helt flat, slik at du kan ha samme kontaktflate ved både maksimum og minimum buttpad-høyde. For å få rumpeputen til å passe skulderen din mye bedre og forbedre kontakten med chassiset, er kontaktflaten også gjort smalere.
Overflatens ruhet: Uavhengig av stoffet på klærne dine, forhindrer gummiens ruhet atkolbekappen glir rundt mens den er i kontakt med skulderen din.
kolbekappen GenII vil bli plassert på hvert nytt chassis som sendes fra oss.

Alle som har en gammel GenI som ønsker å oppgradere kan kjøpekolbekappen GenII separat. Med bare to skruer kan GenI og GenII enkelt byttes ut.

 

Som med alle våre produkter fra Vision kommer dette med sorte torx-skruer i rustfritt stål, slik at du ikke trenger å bekymre deg for korrosjon.

More Information
BrandVision
Mer fra Vision
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY