Tripod w/Ballhead Arca-style 20 kg w/Bag

Ulfhednar®
Remote Supplier Stock info
SKU
UHRT85CWBH
€559.20

Ulfhednar® UHRT85CWBH er et utmerket allround-stativ med mange praktiske funksjoner.Grove og solide ben i 8-lags karbonsikrer uovertreffen holdbarhet i felten.

Kulehodet gir deg frihet i alle retninger.Kulehodet har Arca-style feste og er kompatibelt med Arca-rail. Stativet kan brukes som kamerastativ, kikkertstativ eller skytestativ. Kulehodet har justeringsratt for låsing/stramming av kulehodet, braketten og 360° panorering. Den har også innebygget vater for horisontal og vertikal retning. Stativet er også kompatibelt med Monkey Clamp, som kan monteres på kulehodet eller istedenfor kulehodet (Monkey Clamp må kjøpes separat).

Justerbare ben med 3 seksjoner og 3 ulike benvinkler gir full allsidighet, selv på ujevnt terreng.Rask og ergonomisk låsing av lengde og vinkel, selv med hansker.Polstrede gripesoner gir god stabilitet og komfort mens du flytter stativet fra sted til sted. Et av stativbenene kan tas av og gjøres om til en monopod.

Mitdtsøylen har en krok for ekstra vekt og stabilitet. Midtsøylen kan også tas av og snus, hvis man f.eks ønsker å spotte liggende.

Stativet kanbli opp til 185 cm høyt, og foldes sammen til kun 50 cm. Benene kan snus 180° over kulekodet, som gjør det mulig å folde stativet sammen til en meget kompakt størrelse.

Det medfølger pigger som kan monteres istedenfor gummiføtter.

- Høyde: 20-185 cm

- Maksimal last: 20 kg

- Vekt: 2400gram (inkl kulehode)

More Information
BrandUlfhednar®
Barcode0745114707628
Mer fra Ulfhednar®
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY