PULSAR AXION 2 LRF XQ35 PRO TERMISK KIKKERT

Pulsar
In stock info
SKU
77502
€1,960.00

3 sensitivitetsforsterkningsnivåer
Axion 2 XQ Pro bruker en ny tilnærming til bildeoptimalisering, avhengig av formål og betingelser for observasjon, og gir høykvalitets gjengivelse av både målobjekter og bakgrunn. Tre nivåer av signalforsterkning i kombinasjon med tilkoblet utjevningsfilter og fine lysstyrke- og kontrastjusteringer, gir jegeren store muligheter for langdistansedeteksjon av dyret under ulike vær- og temperaturforhold.

Forsterket hus av magnesiumlegering
Axion er designet for konstant hard bruk. Et hus av magnesiumlegering er lett og sterkt på samme tid. Huset beskytter de interne komponentene til enheten mot støt, fall, fuktighet, varme eller kulde. Samtidig fjerner et metallhus effektivt varmen fra elektronikken, minimerer bildestøy og øker enhetsdriften under langtidsobservasjon.

Svært følsom Lynred-sensor – Produsert i Europa
Axion 2 XQ35 Pro er utstyrt med en europeisk Lynred-sensor med en oppløsning på 384×288 piksler (pikselstørrelse 17 mikron), som effektivt fanger opp detaljer under vanskelige observasjonsforhold, som regn, tåke og høy luftfuktighet på observasjonsstedet.

Laseravstandsmåler
Å forstå målavstanden er en viktig faktor for å ta de riktige avgjørelsene. En innebygd laseravstandsmåler med rekkevidde på opptil 1 kilometer lar deg måle avstander i enkeltmålinger og kontinuerlige skannemoduser med en nøyaktighet på ± 1 meter for rask og feilfri vurdering av situasjonen.

F35/1.0 objektiv med hurtig blenderåpning
Germanium F35/1.0-objektivet har høy infrarød overføring i LWIR-spekteret. På grunn av den høye presisjonen under produksjonen av de optiske elementene i linsen, utmerker bildet som genereres av Axion 2 XQ enheten seg for sin klarhet og detaljnivå.

Forlenget batterilevetid. Opptil 11 timer på en enkelt lading
Et oppladbart APS5-batteri med høy kapasitet gir opptil 11 timers kontinuerlig drift av enheten på en enkelt lading. Batteriet fjernes fra batterihuset og erstattes med et nytt i løpet av sekunder. Batteriet lades i en spesiell lader eller inne i enheten fra en PC, strømsystem eller strømbank via USB-C. De samme kildene brukes til ekstern strømforsyning til enheten.

Forbedret Wi-Fi-tilkobling med støtte for bånd på 2,4/5 GHz
I Axion 2 XQ utvides standard-frekvensområdet for smarttelefontilkobling fra en 2,4 GHz WiFi-kanal til en effektiv rekkevidde på 5 GHz. 5 GHz-tilkoblingen gir bedre båndbredde, en raskere dataoverføringshastighet, støyimmunitet og forbedret tilkoblingsstabilitet, noe som resulterer i mer produktiv og enklere betjening av enheten sammen med en smarttelefon.

1300 m deteksjonsrekkevidde
Et kraftig F35/1.0 objektiv kombinert med en 384×288@17µm svært følsom termisk bildesensor gir eksepsjonelle deteksjonsmuligheter. Et standard 1,8 m høyt objekt kan oppdages opptil 1300 m unna i fullstendig mørke.

Synsfelt på over 10 grader
Axion 2 XQ-enheten er egnet for å se store områder, observere i bevegelse og for objekter i bevegelse – det lineære synsfeltet er 18,2 m ved 100 m avstand eller 10,7° i vinkelverdier. «Bilde i bilde»-funksjonen aktiverer et ekstra vindu øverst på skjermen, der det sentrale området av den observerte scenen vises forstørret 2 eller 4 ganger. Dette gjør det mulig å kombinere informasjonsinnholdet i et bredt synsfelt med detaljert observasjon av det valgte objektet.

Lommestørrelse og lav vekt
Axion 2 XQ har et plassbesparende design i lommeformat og veier 380 gram. Enheten er lett å gripe og betjene av høyrehendte og venstrehendte på grunn av det symmetriske designet og in-line-knappene på det øvre panelet.

More Information
BrandPulsar
Mer fra Pulsar
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY