KKC DUOGRIP® Tommelhull

KKC
In stock info
€600.00

KKC DUOGRIP®

KKC DuoGrip® kombinerer det beste fra to verdener ved å tilby både tommelhull og vanlig grep i samme skjeftet! Dette gir deg flere fordeler sammenlignet med et konvensjonelt tommelhull, som perfekt grep i enhver skyteposisjon, enkel tilgang til sikringen uten å slippe grepet og et raskere oppfølgingsskudd når det er lades på nytt, siden du ikke blir tvunget til å gå tilbake i tommelhullet. .

DuoGrip® vekt starter på ca.. 1 kg avhengig av hvilken mekanisme den freses for.

LOP (trekklengde) er justerbar fra 33,9-35,5 cm. Ekstra avstandssett er tilgjengelig med 2 avstandsstykker som øker LOP med 0,8 cm hver opp til en maksimal LOP på 37,1 cm.
DuoGrip® er litt kortere enn Hunting og har en slankere forside. Bakstykket er høyere, noe som gir en enda mer rett rekyl som øker de allerede eksepsjonelle langdistanseegenskapene.
Det helt nye kinnstykkesystemet E-flex® med justerbar høyde og vinkel lar deg til og med justere kammen frem og tilbake for å sikre maksimal kinnstøtte i alle posisjoner. Den verktøyløse designen gir deg også fordelen av å frigjøre kammen for å fjerne og installere bolten på nytt uten å endre høyde- og vinkelinnstillingene. "

More Information
BrandKKC
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY