Boarcollect - Tjæreautomat TT-01

In stock info
SKU
TT-01
€280.00
BoarCollect
 

 

BoarCollect Tar Timer er et kvalitetsprodukt fra Norge. BoarCollect TT-01 er det nyeste skudd på stammen innenfor villsvinjakt, og absolutt et produkt som mange vil ha montert på deres forplass/åte. 
Med BoarCollect Tar Timer kan du forsikre deg om, at det alltid er frisk tjære på din forplass og derme er forplassen også klar når du ankommer til din jakt. 
Det er derfor slutt på stive tjære-pensler, tjære i bil, på tøy og transport av beholdere når man skal på på villsvinjakt, man heller tjæren på automaten, og lar automaten ta seg av arbeidet. Den kan flyttes såfremt man ønsker dette.
BoarCollect TT-01 kan inneholde 2,5L tjære, hvilket ved å benytte den anbefalte innstillingen, vil det gi tjære nok til 5 måneder.

 

 

Til BoarCollect TT-01 anbefales det å bruke almindelig bøgetjære, men om nødvendigt kan man ved minusgrader benytte seg av mere tyntflytende lokkemidler. 
Den er bevist funksjonell ved -12 grader, selvom tjæren blir tykkere. Det anbefales å sette automaten så den blir truffet av sollys, og deretter stille inn kjøretid når det er sol ute og ikke midt på natten når det er som kaldest. Sett gjerne automaten slik at solen treffer kassen med tjærebeholderen.

 

I denne pakke følger dette med:

  • BoarCollect Tar Timer
  • Timerenhed
  • Stropp til oppheng av automat
  • 1 stk. slange med stop i enden
  • 2 stk. klips med skruer til at sette slangen fast til treet
  • Manual
 

Produsenten anbefaler å stille inn styrke til "lav" og tid til 1 sekund. Med denne lave innstillingen vil det være rikelig med tjære, samtidig som det gir en betydelig lengre batterilevetid. Med dette alternativet har vi opplevd batterilevetid på 6 måneder. Batterilevetiden er avhengig av sesongmessige temperaturer.

Et viktig triks er, at når det trykkes på “Test” skal det komme ut nok tjære i systemet. Så fremt det kommer ut en del tjære så er trykket bra. Åpne så lokket til tjæren for å slippe opp trykket i tanken. Vi bruker innstillingen ovenfor i antall sekunder, men en "test" kjører i 5 sekunder, noe som gir mye press. Om vinteren er det nødvendig med mer trykk, men 5 sekunder er altfor mye, uansett om det er -10 grader eller +20 grader.

 

Boarcollect - Tjæreautomat

 

Hvis du er en villsvinjeger, vet du sannsynligvis en eller to ting om tjære. Du kjenner til lukten, hvordan den klistrer seg til alt og hvordan den er å håndtere i kalde temperaturer. Med BoarCollect er din eneste håndtering med tjære i seg selv, når du fyller tanken. Glem å gå til jaktområdet og fylle trærne med tjære for hånd. La BoarCollect tiltrekke seg dyrene for deg!

 

 

  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY