Brynje Arctic Zip Polo Combatshirt Wool

Brynje
Out of stock info
SKU
10451215
€76.00

Trøye med høy hals og glidelås, lang arm med tommelfingergrep. Ull nettingkonstruksjon. tett Merinoull utenpå arm og skulder. Utviklet i forsvaret med tanke på bæring av stridsvest, men fungerer utmerket på turer med pulk eller tung sekk.

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

 Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.

Tekniske spesifikasjoner:
Nettingfor i Merinoull
Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
Vekt: 300 g
Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
​Materialvekt: Netting 125 g/m2
 
More Information
BrandBrynje
Barcode7000000002397
Mer fra Brynje
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY