Brynje Arctic Jacket w/hood

Brynje
Out of stock info
SKU
10401320
€160.00

Jakke med høy hals, tettsittende hette, hel glidelås i front. To lave lommer med glidelås, lang arm med tommelfingergrep. 

Arctic Double serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på vår unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden. Denne løse to lags kombinasjonen er meget lett i forhold til den varmeeffekt som oppnås. Innsiden holder seg tørr grunnet få kontaktpunkter mot huden og polycolon garnet som opptar lite fuktighet. Nettingen binder mye luft som er hemmeligheten bak den suverene funksjonen. ( Lett, Tørr og Varm). Ved aktivitet ledes fuktighet effektivt bort fra kroppen hvor ullen suger opp og fordamper fuktigheten videre ut og danner et isolerende lag over luftlommene i nettingen.

Ingen andre undertøy oppnår de samme  egenskapene i ett og samme produkt. Brukes av profesjonelle aktører innen forskjellige felt hvor disse unike egenskaper er påkrevd. Passer ypperlig til all frilufts aktivitet og er en klassiker til tur og ekspedisjoner. Best i test en rekke ganger og vinner av teko innovasjonspris.  
 
Tekniske spesifikasjoner:
100% syntetisk nettingfor
Utside i 80% Merinoull og 20% Polyamid
Vekt: 600 g
Materialvekt: Ytterstoff 220 g/m2
​Materialvekt: Netting 140 g/m2
More Information
BrandBrynje
Barcode7000000002540
Mer fra Brynje
  • language WORLDWIDE SHIPPING
  • sentiment_very_satisfied HAPPY CUSTOMERS
  • security SAFE PAYMENTS
  • local_shipping FAST DELIVERY